politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Na tem mestu si lahko preberete na kakšen način podjetje Pohištvo Žakelj d.o.o. izvaja politiko zasebnosti v skladu z zakonskimi določili. Podrobneje je opisan način zbiranja vaših osebnih podatkov, namen njihove uporabe in onemogočanje njihovega posredovanja tretjim osebam.

Podjetje Pohištvo Žakelj d.o.o. skrbi za varovanje vaših osebnih podatkov, tako da deluje v skladu s predpisi in zakoni (podlaga: Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, Ur. l. RS št. 94/07 in Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov – GDPR s pričetkom uporabe dne 25.05.2018).

1.Veljavnost in uporaba politike zasebnosti

Politika zasebnosti velja in se brez izjem uporablja za:
• vsakega uporabnika spletnih strani podjetja Pohištvo Žakelj d.o.o., ob prvem in vsakem nadaljnjem obisku ter
• vsako osebo, ki podjetju posreduje svoje osebne podatke v kakršnikoli obliki.

Politika zasebnosti se lahko spremeni oziroma dopolni brez vnaprejšnjega opozorila ali obvestila v skladu z zakonskimi predpisi, ki so takrat v veljavi. Aktualna verzija politike zasebnosti je objavljena na spletni povezavi https://www.linden.si/politika-zasebnosti

2.Opredelitev pomembnih izrazov

Osebni podatek je vsak podatek, ki se nanaša na določeno fizično osebo in jo ta podatek tudi določa (ime in priimek, naslov, telefonska številka, EMŠO, ….).

Lastnik in upravljalec spletnih strani je podjetje Pohištvo Žakelj d.o.o.

Uporabnik spletnih strani je vsaka oseba, ki dostopa do predmetnih spletnih strani, ne glede na način.

3. Vrste podatkov, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki se zbirajo na spletnih straneh z izpolnitvijo kontaktnega obrazca, v katerega vpisujete vaše ime in priimek, telefon, e-poštni naslov, se zbirajo izključno z namenom vzpostavitve komunikacije z vami. Enako velja tudi za podatke, ki nam niso posredovani preko kontaktnega obrazca na spletnih straneh.

Na podlagi zbranih informacij, ki so z vaše strani oddane prostovoljno, je podjetju Pohištvo Žakelj d.o.o. omogočena vzpostavitev neposrednega kontakta in odzivnost na vaše povpraševanje v najkrajšem možnem času.

Podatki, ki jih zbiramo pri pošiljanju e-novic, se shranjujejo pri ponudniku storitve Mail Chimp, in so dostopni zgolj in samo podjetju Pohištvo Žakelj d.o.o. za namen, ki je opredeljen v predmetni politiki zasebnosti.

Občutljivih osebnih podatkov (rasno in narodno poreklo, versko prepričanje, politična opredeljenost, itd.) ne zbiramo in ne shranjujemo.

4. Namen obdelave podatkov

Osebne podatke, ki jih zbiramo na naših spletnih straneh in z neposrednim kontaktom, uporabljamo izključno in samo z namenom komuniciranja in obveščanja.

5. Pravice imetnika osebnih podatkov

Prijava na e-novice pomeni, da se strinjate oziroma nam dovoljujete, da vam jih periodično pošiljamo.

Od prejemanja e-novic oziroma prenehanja komuniciranja z naše strani imate vedno možnost odjave, kar bomo dosledno spoštovali.

Kot imetnik osebnih podatkov imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov iz naših seznamov.

Možnost odjave boste še naprej imeli v vsakem e-sporočilu, ki ga prejmete od nas oziroma z dopisom na e-naslov info@linden.si, na katerega lahko naslovite tudi zahtevek po uveljavljanju pravic imetnika osebnih podatkov.

6. Posredovanje podatkov

Osebnih podatkov, ki jih pridobimo na naših spletnih straneh in z neposrednim kontaktom, nikoli ne posredujemo tretjim osebam, v kolikor za to nimamo vašega predhodnega in izrecnega pisnega dovoljenja.

6.Rok hrambe podatkov

Osebne podatke hranimo časovno neomejeno oziroma do vaše odjave.

7. Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku, znotraj katerih se shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete določeno spletno stran in kaj vas ob tem zanima, so t.i. piškotki. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Vedno imate možnost, da piškotke zavrnete oziroma jih izklopite v vašem spletnem brskalniku.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo:
IME PIŠKOTKA: cookieAgreementLinden
NAMEN: Obvestilo o piškotkih
TRAJANJE: 1 leto
IZVOR: www.linden.si

IME PIŠKOTKA: PH_HPXY_CHECK
NAMEN: Funkcije brskanja
TRAJANJE: Seja
IZVOR: www.linden.si

IME PIŠKOTKA: _ga
NAMEN: Spletna analitika
IZVOR: Google Analytics

IME PIŠKOTKA: _gat_gtag_UA_1006153_4
NAMEN: Spletna analitika
IZVOR: Google Analytics

IME PIŠKOTKA: _gid
NAMEN: Spletna analitika
IZVOR: Google Analytics

Piškotke uporabljamo zgolj za analizo obiskanosti in boljšo uporabniško izkušnjo pri obisku naših spletnih strani.

Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oziroma bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

7. Povezave do drugih spletnih strani

Ta politika zasebnosti izključuje vse druge spletne povezave in mesta (vključno z socialnimi omrežji), tudi če ste povezavo nanje našli na naših spletnih straneh. Uporaba teh povezav je izključno vaša odločitev in v tem primeru podjetje Pohištvo Žakelj d.o.o. ne odgovarja za ustrezno izvajanje varnostne politike.

Priporočamo, da pri vsaki spletni strani, ki jo obiščete, preberete njihovo politiko zasebnosti.

Če imate kakršnokoli vprašanje ali potrebujete dodatno pojasnilo glede izvajanja politike zasebnosti ravnanja z osebnimi podatki podjetja Pohištvo Žakelj d.o.o., nas lahko vedno kontaktirate na naslovu info@linden.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Pohištvo Žakelj d.o.o.