Plano

plano


“neskončno možnosti”

Mogoče bo nekdo rekel, da se ne da veliko narediti s posteljo in posteljnim vzglavjem. Mi mislimo drugače, zato smo se odločili, da bomo ustvarili kolekcijo postelje in posteljnega vzglavja, ki bo omogočala izrazito oblikovanje in hkrati omogočala neskončno prilagajanje.

Plano posteljno vzglavje je preprost element, prijetno oblazinjeno vzglavje s posnetimi in zaobljenimi robovi. Ta preprosta zasnova omogoča dimenzije po meri in ponavljanje osnovnega elementa v različnih variantah.

Posteljni obod preprostih linij pa skupaj z vzglavjem tvori lepo zaključeno celoto.

Daljša vzglavna stranica oz. plošča je idealna, kjer želimo steno spalnice povezati s posteljo. Kot odlična odlagalna površina je lahko tudi mizica Alley. Tako preprosto povežemo vzglavno ploščo, spalnico in posteljni okvir v eno.

Možnost postavitve kot enojna postelja s podaljšano vzglavno ploščo in vgrajeno polico, ki ima funkcijo kot nočna polica, za odlaganje knjig, telefona in podobno.

Elementi

VZGLAVJE PLANO

Oblazinjeno vzglavje dolžine 170cm
D = 170cm | G = 10(13)cm | V = 80cm

PLANO ENOJNA POSTELJA

Oblazinjen okvir postelje
200 x 90cm

VZGLAVJE PLANO

Oblazinjeno vzglavje dolžine 240cm
D = 240cm | G = 10(13)cm | V = 80cm

PLANO DVOJNA POSTELJA

Oblazinjen okvir postelje
200 x 160cm

VZGLAVJE PLANO
s stranskimi ploščami

Oblazinjeno vzglavje – 2 x dolžine 160cm
+ 2 x 35cm stranske plošče
D = 320cm | G = 10(13)cm + 35cm (plošče) | V = 110cm

PLANO DVOJNA POSTELJA

Oblazinjen okvir postelje
200 x 180cm

VZGLAVJE PLANO
s stranskimi policami

Oblazinjeno vzglavje – 2 x dolžine 160cm
D = 320cm | G = 10(13)cm | V = 110cm
STRANSKA POLICA
D = 50cm | Š = 28cm | V = 12cm

PLANO DVOJNA POSTELJA

Oblazinjen okvir postelje
2 x 200 x 90cm


Prilagoditve dimenzijske izdelave in možnosti različnih materialov.

Standardno vzglavje Plano se lahko izdela iz tkanine ali usnja. Obod postelje je lahko na kovinskih ali lesenih (hrast ali bukev) nogah. Vzglavje Plano je možno dimenzijsko povsem prilagoditi. Glede na priloženo skico lahko vidite katere dimenzije se lahko spreminjajo.

Vzglavje se lahko izdela kot en element ali pa je sestavljeno iz več elementov. Kar se tiče oblazinjenega okvirja postelje se lahko povsem prilagodi, le upoštevati je treba omejitve glede velikosti vzmetnice.

Tehnični podakti (pdf)
Material za prevleke

Tkanine in usnje

Ker smo podjetje, ki izdeluje izdelke po naročilu kupca ni omejitve pri izbiri tkanin ali usnja. Kontaktirajte nas za celoten izbor tkanin in usnja.

Pri določanju tkanin ali usnja upoštevajte predvidene predpise o uporabi in zahtevah, če se bodo le ti izdelki uporabljali v drugih državah.

RAL barve kovinskih nog

Standardna barva nog je črna RAL 9005 in bela RAL 9016.

Za večja naročila pa je možna izdelava v poljubni RAL ali N-CS barvni karti.

Obdelava lesenih nog

Vsi vidni leseni elementi so standardno zaščiteni s prosojnim lakom. Prav tako je možna izvedba oljenja na željo stranke.

Za večja naročila pa je možna izvedba iz poljubnega lesa in poljubne obdelave.

Prilagodljivost

Veseli smo, da lahko pohištvo prilagodimo vašim natančnim zahtevam. Pred zahtevo za prilagajanje vas vljudno prosimo, da si v vsaki zbirki ogledate že obstoječe elemente ter katere dimenzije se lahko prilagaja.

V celotnem postopku naročanja pohištva po meri boste prejeli popolno podporo našega osebja, vendar razen če ni drugače dogovorjeno, ne odgovarjamo za ustrezne ali funkcionalne težave, ki so posledica vaših zahtevanih specifikacij.