o kolekciji

Linden kolekcija

Naj vam predstavimo kolekcijo pohištva Linden, blagovno znamko, ki je namenjena hotelom, restavracijam, bivalnim prostorom, pisarni in podobnim poslovnim in zasebnim projektom.

Naš cilj je zagotoviti pohištvene rešitve, ki bodo zagotavljale visoko raven kakovosti, oblikovanja in funkcionalnosti ter še vedno omogočale različne specifikacije kupcev in celo visoko stopnjo prilagoditve, ki je sestavni del vsake posamezne kolekcije.

Sveža blagovna znamka Linden je le del naše družinske zgodbe, podjetja Žakelj iz leta 1987, ki danes zaposluje približno 50 ljudi.

Ponosni smo na svojo tradicijo in veliko izkušenj s strankami in inženiring projekti.

Z blagovno znamko Linden želimo nadaljevati to krasno zgodbo in ustvariti edinstvene rešitve opremljanja za arhitekte, notranje oblikovalce in dekoraterje.

Nekaj malega o nas

Naša zgodba se je začela leta 1987, ko smo se odločili, da bomo začeli s proizvodnjo oblazinjenega pohištva in poimenovali podjetje po družinskem imenu Žakelj, da bi dali pomen osebnemu stiku, zaupanju in kakovosti.

Danes imamo v domačem kraju Žiri približno 50 zaposlenih, število razstavnih salonov in vedno večje proizvodne zmogljivosti.

Skozi zgodovino podjetja je bil poudarek na prilagodljivosti, od dimenzijske prilagoditve elementov do materialov, ki jih je določil kupec.

Celoten postopek izdelave, od načrtovanja do končnega pregleda, poteka v hiši v sodobnih objektih, kar nam omogoča hitro odzivanje in nam omogoča, da v najkrajšem času izpolnimo najzahtevnejša naročila.

Takšne proizvodne rešitve so velika prednost pri gostinskih in pisarniških projektih, kjer so pogoste  posebne zahteve in določena stopnja prilagoditve.

Danes želimo z novo blagovno znamko Linden svoje desetletja dolgoletne izkušnje pri projektih pohištva uporabiti pri opremi z različnimi specifikacijami za različne projekte.

Vsaka kolekcija ima vidno stopnjo možnosti prilagajanja, ki je ključni del prvotne zasnove, da našim strankam omogočimo izdelavo posebnih zahtev.

V praksi to pomeni, da lahko pri določenih projektih hitro in učinkovito dostavimo prilagojene elemente pohištva.

Prilagoditev sega od sprememb dimenzij do materialov, tkanin ali usnja, ki jih določi stranka.

Prav tako je mogoče izbrati različne barvne možnosti za lesene ali jeklene elemente po RAL barvni lestvici.

Odličen primer našega načela prilagoditve je postelja Plano, ki pri izbiri vzglavja kupcu omogoča igranje s preprosto oblikovanimi elementi in ustvarjanje popolnoma prilagojenih in edinstvenih aranžmajev.

Prav tako so neomejene možnosti tudi pri določenih drugih programih iz kolekcije Linden.

Modularna zofa Logan vam prav tako ponuja različne možnosti izbiranja elementov in kombiniranja med njimi.