Belmont

belmont


“nazaj v preteklost”

Kavč Belmont, pričara eleganco in močan oblikovalski slog.

Ideja te kolekcije je, da bi kavč postal glavna značilnost notranjega prostora.

Poleg tega sta dve različici: noge iz lesa in kovinske črne noge dajejo tej zasnovi kavča možnost, da svoj oblikovalski slog prevede v več različic – od klasičnih do modernih in avantgardnih.

Elementi

TROSED 250 W

Belmont trosed z lesenimi nogami
D = 250cm | G = 87cm | V = 77cm

DVOSED 180 W

Belmont dvosed z lesenimi nogami
D = 180cm | G = 87cm | V = 77cm

TROSED 250 S

Belmont trosed s kovinskimi nogami
D = 250cm | G = 87cm | V = 77cm

DVOSED 180 S

Belmont dvosed s kovinskimi nogam
D = 180cm | G = 87cm | V = 77cm


Prilagoditve dimenzijske izdelave in možnosti različnih materialov.

Kolekcijo Belmont je najbolj primerno izdelati v poljubni tkanini. Seveda pa je možna tudi verzija s prevleko iz usnja. Noge so na voljo kovinske ali pa lesene (hrast ali bukev).

Dolžino elementa se lahko izdela po meri na željo naročnika. Risba prikazuje, katere dimenzije je mogoče spremeniti in kateri deli morajo ostati nespremenjeni. Možno je naročiti tudi barve po meri za kovinske ali lesene noge.

Tehnični podatki (pdf)

Tkanine in usnje

Ker smo podjetje, ki izdeluje izdelke po naročilu kupca ni omejitve pri izbiri tkanin ali usnja. Kontaktirajte nas za celoten izbor tkanin in usnja.

Pri določanju tkanin ali usnja upoštevajte predvidene predpise o uporabi in zahtevah, če se bodo le ti izdelki uporabljali v drugih državah.

RAL barve kovinskih nog

Standardna barva nog je črna RAL 9005 in bela RAL 9016.

Za večja naročila pa je možna izdelava v poljubni RAL ali N-CS barvni karti.

Obdelava lesenih nog

Vsi vidni leseni elementi so standardno zaščiteni s prosojnim lakom. Prav tako je možna izvedba oljenja na željo stranke.

Za večja naročila pa je možna izvedba iz poljubnega lesa in poljubne obdelave.

Prilagodljivost

Veseli smo, da lahko pohištvo prilagodimo vašim natančnim zahtevam. Pred zahtevo za prilagajanje vas vljudno prosimo, da si v vsaki zbirki ogledate že obstoječe elemente ter katere dimenzije se lahko prilagaja.

V celotnem postopku naročanja pohištva po meri boste prejeli popolno podporo našega osebja, vendar razen če ni drugače dogovorjeno, ne odgovarjamo za ustrezne ali funkcionalne težave, ki so posledica vaših zahtevanih specifikacij.